Orange Romania este prima companie care introduce varianta HD a televiziunii de stiri B1 TV, insa momentan doar in grila de programe DTH (satelit). Varianta HD nu este disponibila inca si in grila digitala de cablu Orange (infrastructura Telekom sau in zonele cu retea proprie) insa vom actualiza acest articol daca va intra pe cablu.

B1 TV a inceput emisia in format HD din 8 mai 2021 insa pana astazi nu fusese preluat de niciun operator, Orange fiind primul operator major care introduce B1 TV HD in grila. Varianta HD este disponibila de astazi in locul B1 TV SD in toate pachetele TV (inclusiv in Local) cat si in aplicatia Orange TV Go.

Varianta SD a postului B1 TV este disponibila in grilele tuturor operatorilor de televiziune prin cablu si satelit din Romania. Vom anunta atunci cand B1 TV HD va fi disponibil si in grilele altor operatori (Digi, Telekom, Vodafone, NextGen sau Focus Sat).

Luna trecuta au fost efectuate si alte modificari ale grilei Orange DTH, dupa cum urmeaza:

  • Travel Mix HD a inlocuit varianta SD
  • Aleph News, Etno si Magic TV au intrat in grila in locul variantelor HD
  • ID HD, TLC HD si Discovery Channel HD au intrat in locul variantelor SD, acestea fiind cateva dintre cele mai apreciate posturi din grila

  • B1 TV HD a fost introdus, de asemenea, pe cablu digital (infrastructura proprie) si pe platforma Orange TV Go
Distribuie pe social media

By dvbnews