ID HD Discovery HD si TLC HD in grila Orange DTH
Orange Romania a introdus astazi in grila de programe DTH (satelit) posturile ID (Investigation Discovery) HD, Discovery Channel HD si TLC HD, acestea inlocuind variantele SD. Insa, in acelasi timp a fost eliminat si un post HD si anume Magic TV, fiind inlocuit de varianta SD (pozitia 601).

Cele trei posturi HD sunt disponibile in grila Orange DTH in pachetele World si Family.
Acestea sunt pozitiile posturilor mentionate:

  • ID HD – 410
  • Discovery Channel HD – 409
  • TLC HD – 709

Discovery Channel HD, TLC HD si ID HD sunt disponibile pe satelit doar la Orange, alti operatori DTH neavand aceste posturi incluse in format HD ci doar dupa cum urmeaza: TLC SD (Digi), Discovery Channel SD (Digi), ID nu este disponibil la niciun alt operator DTH.

Introducerea acestor programe in format HD nu poate decat sa bucure abonatii Orange DTH, avand in vedere ca sunt trei din posturile apreciate in Romania.

Reamintim ca luna aceasta au fost facute si alte modificari ale grilei Orange DTH:

  • pe 13 octombrie Travel Mix HD a inlocuit Travel Mix SD
  • pe 21 octombrie Aleph News SD si Etno SD au inlocuit variantele HD

Luna aceasta Orange a introdus pe DTH 4 posturi HD insa a eliminat alte 3 posturi care emit in acelasi format.

Exista zvonuri privind modificari asemanatoare ale grilei Orange insa in zonele cu infrastructura de cablu, in situatia in care aceste modificari se vor concretiza, vom publica un articol in acest sens. Pana la momentul publicarii acestui articol, au fost efectuate modificari doar pe satelit.

Distribuie pe social media

By dvbnews