Reprezentantii Focus Sat au anuntat oferta si promotiile lunii noiembrie printr-un comunicat remis catre media-max.ro. Printre beneficii vom avea reducere 50% timp de 6 luni la abonament, programe premium gratuite si altele.

Ofertele promotionale Focus Sat sunt disponibile din 1 noiembrie 2021. Persoanele care doresc sa se aboneze la serviciul de televiziune prin satelit cu abonament, la pachetele TV Access vor beneficia de o reducere de 50% la abonament timp de 6 luni. Receptorul oferit in custodie permite vizionarea la 1 sau 2 televizoare iar instalarea nu costa nimic.

In ceea ce priveste viitorii clienti Focus Sat care opteaza pentru un pachet TV fara abonament, pachetul TV si receptorul vor avea preturi incepand de la 99 lei, TVA inclus.

Pentru abonatii online Focus Sat, perioada de 7 zile gratuite pentru testare ramane in continuare valabila insa se ofera si reducere 30% in prima luna pentru pachetele Play TV si Play TV Extra.

Focus Sat: reducere 50% 6 luni TV Acces si Filmbox/Dizi gratuit

Focus Sat mentioneaza ca abonatii pachetelor de baza Acces (televiziune prin satelit) si Play TV (online) vor putea viziona gratuit posturile Dizi, FilmBox Premium, FilmBox Extra HD, FilmBox Stars, FilmBox Family, Docubox si Fightbox timp de o luna, in perioada 01-30.11.2021.

Posturile mentionate mai sus sunt disponibile in pachetele Acces Plus si Acces Max. In pachetul Acces este disponibil doar Filmbox.

Concurs Halloween – Focus Sat si AMC

Focus Sat si AMC au lansat un concurs ce se desfasoara in perioada 25 – 31 octombrie 2021. Participantii trebuie sa lase un comentariu pe pagina Facebook Focus Sat Romania mentionand in ce s-ar costuma de Halloween. Premiile consta in bomboane de ciocolata si masti de Halloween.

Pe AMC vom avea maraton de filme infricosatoare de Halloween, intre 30 – 31 octombrie, vom putea viziona filme precum Cosmar pe Elm Street, Vanatoarea a inceput, Dracula sau Varcolacii.

Distribuie pe social media

By dvbnews