Grupul Prima a lansat aplicatia Prima Play pentru telefoane si tablete cu Android. Aplicatia este disponibila in Magazin Play. Platforma Prima Play pentru telefoane se lanseaza la un an dupa ce Clever Media lansase aplicatia desktop / laptop.

Continutul video al aplicatiei de mobil Prima Play este contra cost, abonamentul costa tot 30 de lei, la fel ca versiunea pentru desktop. Pe aplicatia mobila Prima Play se pot urmari filme, seriale si emisiuni ale posturilor detinute de Clever Media.

Printre emisiunile disponibile in aplicatie vom enumera: Starea Natiei, Cronica Carcotasilor, Poezie si delicateturi sau Stirile Focus. De asemenea, pasionatii sportului pot urmari si competitii sportive de mare interes, cum ar fi: Liga 1, Liga 2, Formula 1, Seria A,  La Liga si multe alte competitii.

Persoanele care doresc sa testeze abonamentul, au la dispozitive 7 zile gratuite. Prima Play dispune si de o sectiune gratuita unde se pot urmari anumite emisiuni dar si televiziunea Prima TV. Pentru a urmari acest continut, utilizatorul trebuie sa indeplineasca o conditie simpla si anume sa isi creeze un cont.

Clever Media pune la dispozitia abonatilor platformei nu mai putin de 9 canale TV, urmand ca in cursul acestui an grupul sa mai lanseze alte canale TV ce vor fi disponibile si in aplicatie. Pentru a atrage si mai multi potentiali clienti, reprezentantii Clever Media anunta ca primul meci al Echipei Nationale de Fotbal din competitia Europeana National League va fi difuzat de Prima TV in luna iunie.

Companiile Clever Media si Antena Grup au format un parteneriat si au cumparat drepturile pentru transmiterea meciurilor Echipei Nationale de Fotbal Masculin din toate competitiile preliminare, pe o perioada de 4 ani. Primele meciuri transmise de Prima TV si Antena 1 vor fi meciurile din luna iunie.

Distribuie pe social media

By dvbnews