In cursul sedintei CNA de astazi s-a discutat din nou solicitarea venita din partea Astra Smart Media SRL pentru modificarea zonei de difuzare din regionala (Arges, Valcea, Olt, Sibiu, Brasov, Dambovita, Giurgiu, Ilfov si Bucuresti) in zona de difuzare nationala.

Solicitarea s-a discutat atat in cadrul sedintei de marti cat si in cadrul altor sedinte.
Marti, Uta Claudius Iulian, reprezentantul postului, a mentionat ca a trimis catre CNA cateva informatii despre emisiuni. Fiind intrebat si de inregistrari, reprezentantul postului a mentionat ca nu a fost posibil sa se trimita si acestea din cauza unor probleme tehnice.

Presedinta CNA, Monica Gubernat, a mentionat ca nu exista modificari ale continutului difuzat care sa justifice trecerea la zona de difuzare nationala. De asemenea, s-a mentionat ca dintr-un portal de stiri si o agentie imobiliara nu poate fi sustinuta o televiziune nationala.

Dorina Rusu, membra CNA, a solicitat argumente suplimentare pentru a trece la zona de difuzare nationala. Raspunsul primit a fost legat de un nou studio

Structura de programe a televiziunii Profi 24 TV ramane nemodificata, formatul de principiu este generalist iar formatul de difuzare HD.

Raluca Gaina, persoana responsabila de studioul din Bucuresti, a declarat ca exista emisiuni cu feedback foarte bun ce vor fi introduse in grila iar de la 15 februarie va exista si un jurnal de stiri in studioul din Bucuresti.

Solicitarea a fost aprobata in unanimitate.

Distribuie pe social media

By dvbnews