CNA a aprobat solicitarea venita din partea Universitatii Apollonia din Iasi pentru modificarea licentei audiovizuale a serviciului de programe Apollonia TV. In acest articol vom detalia modificarile solicitate si aprobate. Initial, solicitarea s-a discutat in sedinta din 14 decembrie insa a fost amanata si a fost analizata din nou astazi.

Vasile Burlui, reprezentantul postului, a declarat luna trecuta ca televiziunea s-a consolidat din punct de vedere managerial si al orientarii in planul activitatilor specifice, s-au imbunatatit dotarile, echipa si s-a ajuns la un acord cu Vodafone pentru preluarea la nivel national. De asemenea, a fost mentionat ca emisiunile sunt de interes national.

Apollonia TV are in grila emisiuni precum Buna dimineata, Delicii culinare, Hituri de neuitat, Sub semnul crucii, Videoteca excelentei, Credinta, Educatia incotro, Echipa noastra, Portrete in miscare, Cortina de sticla, Stop cadru, Prin lumea globalizata si alte

Cristina Pocora, membra CNA, a intrebat ce va fi de interes pentru vestul tarii, raspunsul primit fiind ca s-au difuzat deja subiecte ce sunt de interes national, astfel incat interesul poate fi atat general cat si pentru zona respectiva. In ceea ce priveste colaboratorii, reprezentantul postului a mentionat ca exista deja pentru Craiova, Timisoara, Bistrita, Bucuresti si exista discutii pentru Cluj sau Oradea (reporteri si cameramani).

Rasvan Popescu, membru CNA, a mentionat ca Apollonia TV este un post cu aproape 90% productii proprii, avand si un caracter cultural, si ar putea sa acopere o arie mai mare prin faptul ca promoveaza cultura si face ceea ce putine posturi fac.

Solicitarea a fost aprobata, avand un singur vot impotriva (Cristina Pocora).

Distribuie pe social media

By dvbnews