Reprezentantii societatii SC Ridzone Computers SRL a solicitat cedarea licentei audiovizuale a serviciului de programe Romania TV catre SC RTV HD SRL, solicitare care a fost aprobata in cursul sedintei CNA de astazi.

Cristina Pocora, membra CNA, a mentionat daca se va lucra si la a avea mai putine reclamatii, primind promisiunea ca dupa ce vor finaliza modificarile planuite, se va incerca si acest lucru. Nu se modifica sigla sau denumirea postului.
Solicitarea a fost aprobata in unanimitate.

Romania TV are format de principiu tematic – stiri si difuzeaza programe si emisiuni precum Cheia zilei, Punctul culminant, Ultima ora, Newsline, Romania la raport, Romania TeVede, sau Romania de poveste.

Postul Romania TV este disponibil in toate grilele operatorilor importanti de televiziune prin cablu si satelit din tara. Televiziunea a fost lansata in 2011 de catre controversatul om de afaceri Sebastian Ghita iar peste 50% din audienta este formata din persoane cu varsta peste 65 de ani.

Romania TV a fost eliminata din grilele operatorilor din Republica Moldova luna trecuta, impreuna cu alte cateva televiziuni de stiri pro-ruse. Postul era liber pentru preluare. Din Republica Moldova au fost suspendate si licentele televiziunilor Accent TV, NTV Moldova, Orhei TV, Primul in Moldova, RTR Moldova si TV6 din acelasi motiv.

Distribuie pe social media

By dvbnews