SC PHG Media Invest SRL a primit in sedinta CNA de astazi aprobarea solicitarilor pentru licentele audiovizuale ale televiziunilor Realitatea Sportiva si Realitatea Star.

Realitatea Sportiva va fi un post cu tematica sportiva si difuzare nationala care va avea 75% productie proprie si 25% productii audiovizuale ale altor producatori. Programul va fi disponibil in format HD si 4k. Orarul de difuzare va fi 24/ore pe zi cu reluari 8 ore/zi de luni pana sambata si 5 ore pe zi duminica.

Mihaita Avram, reprezentant Realitatea Sportiva in sedinta CNA a declarat:
„O sa incercam sa aducem in prin plan, cu materiale exclusive, cu povesti ale sportivilor, lucruri care de-a lungul timpului au disparut”.
Licenta audiovizuala Realitatea Sportiva a primit aprobare fara niciun vot impotriva.

Dorina Rusu, CNA: „Doamna Pacuraru este implicata intr-un dosar, vreau sa stiu daca va avea impact asupra televiziunii”
Ioan Georgescu: „Este un dosar la DNA insa doamna Pacuraru este martor in acel dosar si nu are nicio alta implicatie. (…) Doamna Pacuraru nu are nicio problema din punct de vedere juridic”

Mihaita Avram va avea functia de sef de proiect Realitatea Sportiva, declarand ca se doreste inceperea emisiei in termen de maxim 6 luni, astfel incat in octombrie 2020 se spera sa se inceapa emisia.

Realitatea Star va fi un post cu tematica mondena si difuzare nationala care va avea 60% productie proprie, 15% productii audiovizuale ale altor producatori si 25% programe retransmise de pe Realitatea Plus. Realitatea Star va avea emisiuni precum Tabu, Tabu Highlife, Sub lupa (emisiune can-can/paparazzi), Magazin monden, Realitatea din cuplu, Recomandari de vedeta. Se doreste inceperea emisiei Realitatea Star tot in octombrie. Programul Realitatea Star va fi 24 ore/zi cu reluari 4 ore pe zi, de luni pana duminica.
Licenta audiovizuala Realitatea Star a primit aprobare fara niciun vot impotriva.

Nicoleta Cone, seful de proiect Realitatea Star, a declarat ca proiectul Realitatea Star s-a nascut din simpla idee ca in jurul nostru sunt oameni care refuza sa se mai uite la televizor
si s-au refugiat in mediul online, scopul fiind sa fie readusi acesti oameni in fata televizoarelor.

Structura proiectului va fi de 140 de angajati pentru Realitatea Sportiva si 140 de angajati pentru Realitatea Star.

In cadrul sedintei de azi s-a discutat si solicitarea S.C. ALPATVAR 2008 SRL Siculeni/Harghita pentru difuzarea locala a serviciului de programe Amadé TV din Siculeni – exclusiv videoext în limba maghiara.

In cadrul sedintei CNA din 23 iunie 2020 au fost efectuate urmatoarele:

  • Aprobarea solicitarii SC HOLDER IDEEA SRL pentru difuzarea regionala (Galati si Braila) a serviciului de programe Reper TV;
  • Aprobarea solicitarii SC RADIO XXI SRL pentru prelungirea licentei Vibe FM din Bacau;
  • Aprobarea SC A.G. RADIO HOLDING SRL pentru prelungirea duratelor de valabilitate ale licentelor Kiss FM Suceava, Kiss FM Targoviste, Magic FM Ramnicu Valcea – cu modificarea structurii serviciilor de programe;
  • Aprobarea SC A.G. RADIO HOLDING SRL pentru modificarea structurii serviciului de programe Magic FM;
  • Aprobarea SC A.G. RADIO HOLDING SRL pentru modificarea structurii serviciului de programe Kiss FM;

SC PHG Media Invest SRL este o firma infiintata in martie 2020 de Pacuraru Daniela Madi (asociat unic), sotia omului de afaceri Maricel Pacuraru, fostul patron Realitatea TV si fostul partener al lui Cozmin Gusa, detinatorul postului Realitatea Plus.

Realitatea Sportiva si Realitatea Star au primit licenta
Realitatea Plus este detinuta de Cozmin Gusa si Maricel Pacuraru in cote egale.

Reamintim ca Realitatea TV a incetat emisia la finalul lunii octombrie 2019, fiind respinsa solicitarea de a prelungi licenta audiovizuala a acestei televiziuni. In acelasi timp, a fost aprobata solicitarea de modificare a licentei Realitatea Plus, pentru a avea acelasi profil ca Realitatea TV. In luna noiembrie, Realitatea Plus a intrat treptat in grilele de programe ale operatorilor Digi (RCS & RDS), Akta, UPC (Vodafone), Orange, Telekom, NextGen.

Distribuie pe social media

By dvbnews