CNA a aprobat solicitarea venita din partea reprezentantilor Realitatea Star pentru schimbarea siglei (logoului) in cursul sedintei de marti, 21 februarie 2023. In continuare putem vedea atat sigla veche (stanga) cat si cea noua (dreapta).

Monica Gubernat, presedintele CNA, a mentionat ca sigla seamana cu cea a postului Romania TV. In acelasi timp, a intrebat de ce a fost simtita nevoia pentru schimbarea siglei si ce se va intampla cu structura de programe deoarece au fost primite sesizari din cauza ca sunt foarte multe reluari / preluari.

Reprezentanta postului a raspuns ca sunt difuzate reluari doar in weekend, urmand sa fie rezolvata curand aceasta problema. De asemenea, s-a mentionat ca schimbarea siglei se face deoarece este o sigla care reprezinta mai bine Realitatea Star.

Fiind intrebata daca urmeaza schimbari de sigle si pentru celelalte posturi Realitatea, reprezentanta Realitatea Star a mentionat ca nu este in masura de a spune acest lucru.
Solicitarea a fost aprobata in unanimitate.

Licenta audiovizuala Realitatea Star este detinuta de PHG Media Invest, postul a primit licenta pe 25 iunie 2020 si a inceput emisia online la inceputul lunii decembrie 2021. Realitatea Star si Realitatea Sportiva au fost lansate oficial de Ziua Nationala a Romaniei.

Postul este disponibil in grila de televiziune digitala prin cablu Orange Romania. Realitatea Star este un post de televiziune monden, similar cu Antena Stars.
Postul se poate viziona si online pe site-ul oficial realitateastar.net.

Din acelasi trust fac parte si Realitatea Plus si Realitatea Sportiva. In ceea ce priveste Realitatea Plus, postul se afla frecvent pe ordinea de zi a sedintelor CNA din cauza reclamatiilor. Inclusiv pe ordinea de zi a sedintei din 21 februarie a existat o reclamatie pentru Realitatea Plus.

Distribuie pe social media

By dvbnews