Postul a fost reprezentat in sedinta CNA de catre Petan Mirela, realizatoarea emisiunii Puterea rugaciunii si unul dintre administratorii societatii Alfa Omega TV Production SRL, care a mentionat ca aceasta modificare este solicitata pentru cresterea calitatii si alinierea la standardele actuale de emisie. Nu se fac modificari ale grilei de programe.
Solicitarea a fost aprobata in unanimitate.

Alfa Omega TV este o televiziune cu format de principiu tematic – educatie si spiritualitate crestina, are zona de difuzare nationala si internationala (Europa conform dosarului CNA insa pe site-ul oficial este mentionat ca emite si in Orientul Mijlociu si Nordul Africii) si emite in intervalul 05-24. Televiziunea are sediul in Timisoara iar societatea are actionarul unic Petan Tudor Danut. Postul a fost lansat in 2006, fiind primul canal TV crestin din Romania.

Alfa Omega TV poate fi receptionat in grilele de cablu digital ale operatorilor de televiziune prin cablu, fiind disponibil in lista must carry a acestui an pe pozitia 24 (dupa Music Channel si inainte de TV-AS). Se poate viziona si online atat pe site-ul oficial alfaomega.tv, pe canalul oficial YouTube cat si pe aplicatia de mobil AOTV.

Pe satelit este disponibil FTA prin urmatoarele coordonate de receptie:
Eutelsat E16A, 16°Est
Frecventa: 12717 MHz
Polarizare: Orizontala
Symbol Rate: 7500
FEC: 3/4
Codare: MPEG4

Alfa Omega TV difuzeaza emisiuni (talk show-uri, stiinta, cultura, divertisment, emisiuni pentru tineri si familie), documentare, filme, stiri, programe muzicale, chiar si desene animate.

Alfa Omega TV HD a fost introdus in grilele operatorilor Digi, Vodafone, Orange Romania si NextGen;

Distribuie pe social media

By dvbnews