Clever Media Network se pregateste sa lanseze oficial postul Prima Comedy. Cu toate ca noul post de televiziune se afla in grila operatorului RCS & RDS / Digi din decembrie anul trecu inlocuind Cinema Est, abia pe 3 aprilie se va lansa oficial.

Prima Comedy se va lansa cu sloganul Daca vesel se traieste, Prima Comedy se urmareste! Don’t worry, be comedy!. Odata cu lansarea oficiala a postului, telespectatorii vor putea urmari noi editii ale emisiunii Banc Show. Emisiunea va fi prezentata de aceasta data de actorul Andrei Duban. Banc Show va fi difuzata in fiecare seara, de la ora 22, in zilele de luni, marti, miercuri si joi.

Sambata, 1 aprilie, Andrei Duban va prezenta o editie speciala a emisiunii Banc Show in care rasul si buna dispozitie isi vor da mana. Emisiunea a intrat prima data in grila postului Prima TV prin 2003, atunci era prezentata de Nadine si Cabral. Daca in 2003 emisiunea se desfasura cu public si concurenti care spuneau bancuri, noua emisiune va fi total schimbata. Banc Show va fi un fel de podcast in care Andrei Duban va avea cate un invitat cu care va dezbate cu umor tema zilei. In cadrul emisiunii se vor difuza clipulete cu bancuri spuse chiar de telespectatori.

Pe langa Banc Show, postul de televiziune va difuza si alte seriale de comedie interesante, cum ar fi:

Arabela (1980) – de luni pana joi, de la ora 19:30. Serialul originar din Cehoslovacia acelei perioade spune povestea unei printese pe nume Arabela (Jana Nagyova) care paraseste lumea basmelor ajungand in lumea reala.

Goodnight Sweetheart / Buna seara, iubito! (1993) – de luni pana joi, de la ora 20. Serialul spune povestea amuzanta a unui barbat pe nume Gary Sparow (Nicholas Lyndhurst), care traieste cu sotia intr-un orasel al anilor 1990. Insa, Gary poate calatori in timp pana in anul 1940 unde are si acolo o partenera. Fuga lui Gray de la o viata de familie la alta ii va aduce acestuia numai necazuri.

The Benny Hill Show va fi difuzat de luni pana joi, de la ora 21.
Din grila Prima Comedy nu vor lipsi serialele: Trasniti in Nato, Mondenii sau Nimeni nu-i perfect. Pentru moment, Prima Comedy se afla doar in grila operatorului Digi, nu se stie daca dupa lansarea oficiala acest post va intra si la alti operatori.

Distribuie pe social media

By dvbnews