SkyShowtime, un nou serviciu de streaming care oferă divertisment, filme și seriale de la cele unele dintre cele mai cunoscute studiouri din lume (Universal Pictures, DreamWorks, Paramount Pictures, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios, Peacock și Nickelodeon) se va lansa în România chiar de Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie 2023.

În luna ianuarie, SkyShowtime și Warner Bros. Discovery au anunțat un acord major de achiziție pentru 21 de seriale locale europene de la HBO Max (168 de episoade originale), accelerând astfel lansarea SkyShowtime cu o bibliotecă extinsa de programe originale si conținut local în toate teritoriile sale. SkyShowtime va lansa trei seriale cu totul noi prin SkyShowtime Originals. De asemenea, seriale de succes de la HBO Max vor fi disponibile exclusiv prin SkyShowtime, începând din martie 2023. Aceste titluri includ și producții din Romania: Hackervill, Ruxx, Bani negri și, One True Singer. Toate programele achiziționate vor fi disponibile pentru abonații SkyShowtime din toate cele 22 de piețe ale sale. Creat pentru Europa, SkyShowtime are echipe în șase birouri regionale. Aplicațiile și conținutul serviciului de streaming online vor fi disponibile în 18 limbi diferite pe cele 22 de piețe ale sale.

Telespectatorii vor avea acces, chiar de la lansare, la filme precum Ambulance, Downton Abbey: A New Era, Jerry and Marge Go Large, Jurassic World Dominion, Ray Donovan: The Movie, Redeeming Love, The Bad Guys, The Hanging Sun, The Northman și Top Gun: Maverick. În plus, abonații vor avea acces la o selecție de seriale precum 1883, 1923, A Friend Of the Family, All The Sins, American Gigolo, Funny Woman, Halo, Law & Order Season 21, Let The Right One In, Mayor of Kingstown Season 1 and 2, Pitch Perfect: Bumper In Berlin, Star Trek: Strange New Worlds, Souls, Super Pumped: The Battle For Uber, The Best Man: The Final Chapters, The Calling, The Fear Index, The First Lady, The Midwich Cuckoos, The Offer, The Rising, Tulsa King, Vampire Academy și Yellowstone.

CEO-ul SkyShowtime, Monty Sarhan, a precizat: „Lansarea SkyShowtime pe opt piețe noi este cea mai mare lansare a noastră de până acum. Suntem încrezători că noul nostru public din Europa Centrală și de Est se va bucura de gama noastră de seriale și filme la un preț avantajos. De asemenea, suntem foarte încântați să aducem serialele cu scenarii originale înapoi în Europa Centrală și de Est.”

În Albania, Kosovo, Macedonia de Nord și Slovacia, SkyShowtime va fi disponibil pentru 5,99 EUR pe lună. În România, serviciul va fi disponibil pentru 3,99 euro pe lună. În Cehia, prețul va fi de 179 CZK pe lună, în Ungaria 1999 HUF pe lună și în Polonia 24,99 PLN pe lună. Anterior, serviciul a fost lansat în Danemarca, Finlanda, Norvegia și Suedia, în septembrie; Olanda și Portugalia în octombrie; și Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Muntenegru, Serbia și Slovenia în decembrie.

Distribuie pe social media

By dvbnews