Boomerang Romania se va redenumi Cartoonito. Modificarea se va produce in Europa Centrala si de Est, inclusiv in Romania si Ungaria, din 18 martie.

In Romania, Boomerang a aparut prin anii 2009 in prima faza in limba engleza iar de anul urmator toate desenele au fost dublate in limba romana. In acest moment, Cartoonito este introdus in programul postului Boomerang ca un bloc pentru prescolari. Anul trecut, Boomerang s-a transformat in Cartoonito in America Latina.

Cartoonito s-a lansat ca bloc in 2012, in 2014 a fost desfiintat iar in septembrie 2022 a fost relansat. Dupa data de 18 martie, postul de televiziune Boomerang se va receptiona doar in America, Marea Britanie, Australia, Coreea de sud si in alte tari. Pe 18 martie, Cartoonito va difuza in premiera seria animata Originea secreta a BatRotilor. Acest serial va fi difuzat si pe Cartoon Network.

Boomerang este o companie WarnerMedia şi este disponibilă în peste 144 de milioane de gospodării, conform datelor furnizate de televiziune. 

Distribuie pe social media

By dvbnews