Tele7ABC va emite din nou
Televiziunea Tele7ABC va emite din nou in mediul online, in functie de succesul inregistrat online se va decide daca acest post va incepe sa emita din nou pe cablu/satelit.

Conform paginii oficial Facebook Tele7ABC, televiziunea va incepe sa emita online in aproximativ 30 de zile iar in functie de rezonanta din mediul online (avand in vedere investitia semnificativa necesara) se va decide daca va incepe sa emita si pe cablu si/sau satelit. Conform logo-ului disponibile pe Facebook, programul ar urma sa fie disponibil in format HD.

„Vrem sa facem ceva sa aduca un plus de valoare in peisajul media romanescu, nu sa fim o alta televiziune de apartament”, conform postarii lasate pe pagina Facebook Tele7ABC.

Tele7ABC este una din primele televiziuni lansate in Romania (lansat oficial pe 13 august 1994), avand un profil generalist, buletine informative si emisiuni talk-show. Patronii postului erau Mihai Carciog, Paul Opris si Marcel Avram.

Tele7ABC va emite din nou
Cele mai cunoscute vedete care de la Tele7ABC erau: Corina Chiriac, Teo Trandafir, Andreea Berecleanu, Mihaela Radulescu, Gabriela Cristea, Mircea Badea, Florin Calinescu, Dan Diaconescu sau George Pruteanu.

Mihai Tatulici a fost initial directorul postului Tele7ABC fiind urmat de Florin Calinescu in anul 2002.
Dupa cativa ani de declin, Tele7ABC a fost inchis in 2005. Desi existau zvonuri inca de acum 8 ani privind relansarea postului, in aproximativ 30 de zile vom putea viziona din nou Tele7ABC insa doar in mediul online, urmand ca, in functie de succesul postului, sa fie luata in considerare investitia pentru introducerea postului in grilele de cablu si satelit.

Cateva emisiuni difuzate de Tele7ABC erau: ”Bună dimineața, România”, ”Dați vina pe Corina”, ”Senzațional” ,”Dintre sute de ziare”, ”Alo Florin”. Gasiti aici mai multe informatii despre istoria televiziunii Tele7ABC.

Voi ce parere aveti despre Tele7ABC, ati dori sa fie din nou disponibil pe „micile ecrane”? Credeti ca vor reusi sa isi faca din nou loc pe piata media, avand in vedere brandul deja cunoscut? Lasati un comentariu mai jos.

sursa : media-max.ro

Distribuie pe social media

By dvbnews