Telekom Info, televiziunea informativa detinuta de Telekom Romania Communications, a incetat emisia zilele trecute si a fost, intr-un final, eliminata din grila de programe Telekom de pe cablu digital, IPTV, DTH si din aplicatia TelekomTV.

Licenta audiovizuala a serviciului de programe informativ pentru clienti Telekom Info era detinuta de Telekom Romania Communications (TKR) iar scopul televiziunii era de a informa abonatii sai.

Aceasta este una dintre modificarile efectuate serviciilor Telekom Romania Communications dupa ce pachetul majoritar al companiei a fost preluat de Orange.

Telekom detine si licente audiovizuale pentru posturile Telekom Sport 1, Telekom Sport 2, Telekom Sport 3 si Telekom Sport 4 iar viitorul este incert inclusiv pentru acestea. Desi aceste posturi de sport erau competitorii televiziunilor Digi Sport si Look Sport, in ultima perioada nu au fost anuntate alte competitii achizitionate.

De asemenea, Vlad Enachescu, fostul sef al posturilor Telekom Sport, a parasit grupul Telekom dupa 11 ani, ajungand la Pro TV, unde nu a ramas foarte mult timp din cauza unor diferente de opinii cu managementul trustului Pro TV.

Telekom Info a primit licenta audiovizuala in 2011 sub numele Dolce Info, difuzand informatii despre serviciile Romtelecom (actualul Telekom Romania Communications) dar si informatii despre meteo, curs valutare, horoscop si altele.

In 2017, posturile Dolce Sport au fost redenumite Telekom Sport iar Dolce Info a devenit Telekom Info. Acum, dupa aproape 11 ani de la lansare, Telekom Info a fost inchis.

Reamintim ca ultima modificare a grilei Telekom a fost introducerea postului Bollywood Film in locul Bollywood TV pe infrastructurile de cablu digital si IPTV. Aceasta modificare a fost efectuata in octombrie 2021.

Momentan, nu au fost efectuate modificari majore ale grilei Telekom sau Orange in urma tranzactiei dintre cele doua companii, in prezent exista urmatoarele grile ale celor doi operatori:

  • Telekom – cablu digital, IPTV, DTH
  • Orange – zone in care este folosita infrastructura Telekom
  • Orange – zone cu infrastructura proprie
Distribuie pe social media

By dvbnews