Vodafone Romania a introdus astazi in grila de programe de televiziune digitala prin cablu televiziunea pentru copii Tralala TV HD pe pozitia 512, pe aceeasi frecventa cu TVR 1 HD.

Tralala TV a inceput emisia pe 9 noiembrie 2021 iar de atunci a fost introdus tot in format HD in grilele operatorilor de cablu RCS & RDS (Digi) si Orange Romania. Este o televiziune pentru copii si a fost lansata dupa succesul avut de canalul YouTube pentru copii cu acelasi nume, care a ajuns la 5.46 milioane de abonati.

Tralala TV a fost primit bine atat de membrii CNA in cadrul sedintei in care a fost acordata licenta audiovizuala cat si de telespectatori, datorita animatiilor, scenariilor si muzicii adaptate pentru cei mici.

Referitor la structura programului TraLaLa TV fondatoarea brandului TraLaLa, Cristina Badan precizează că „se bazează pe programul zilnic ideal al unui preşcolar, de aceea sunt foarte bine gândite plasările de programe. Dimineaţa începe cu melodii educative dar dinamice, care încurajează la mica înviorare, iar după-amiază emisiunile vor permite copiilor să se odihnească puţin, mai ales că vor avea si o oră de engleză. Programul de seară va descărca energia de peste zi a celor mici şi îi va pregăti pentru seară. Începând cu ora 21:00, cântecele TraLaLa, atât de îndrăgite de către copii şi părinţi, îi va ajuta pe cei mici să adoarmă.”

Distribuie pe social media

By dvbnews