KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

TVR 3 si TVR International au inceput emisia in format HD in mediul online, posturile se pot vedea pe site-ul oficial tvrplus.ro, in teste.

Recent, au fost efectuate teste si pe TV privind cele doua posturi iar de aseara posturile TVR 3 si TVR International emit in format HD online, probabil tot in teste. TVR are deja programele TVR 1 HD si TVR 2 HD de la inceputul anului trecut, restul fiind momentan in format SD.

TVR 3 este al treilea post al Televiziunii Romane pe care putem viziona emisiuni si programe precum: Matinalii, Masina timpului, Toti impreuna, Drumuri aproape, Dialoguri cu Andrei Marga, Legal 100%, Regiunea in obiectiv, Cantec si poveste, Cap de afis, Drumul lui Lese, Poesis, Cult@art, Legal 100%, Satul meu, Fara prejudecati, Locuri oameni si comori si multe altele.

TVR 3 a fost lansat in anul 2008 si este format, in mare, din productii ale studiourilor regionale, televiziunea fiind axata pe continut privind comunitatile locale.

Pe langa posturile mentionate mai sus, TVR detine TVR International, TVR Moldova, TVR Cluj, TVR Craiova, TVR Iasi, TVR Targu Mures si TVR Timisoara.

TVR 3 HD si TVR International HD nu sunt disponibile momentan si la TV ci doar online, vom actualiza acest articol cand vom putea vedea continutul in format HD si pe televizor. De asemenea, vom anunta cand vor intra in grilele operatorilor de telecomunicatii.

TVR Moldova se poate vedea, de asemenea, in format HD pe platforma tvrplus.

TVR 3, alaturi de celelalte posturi TVR, se pot viziona online, gratuit, pe tvrplus.ro, platforma online a Televiziunii Romane. Aici putem viziona posturile live cat si emisiunile inregistrate. Prima versiune a platformei online a fost lansata in 2012 insa portalul a fost refacut in anul 2018.

TVR International este postul dedicat comunitatilor de romani din strainatate, o modalitate pentru ca acestia sa ramana in contact cu Romania.

Reamintim ca TVR a anuntat seriale noi pe TVR 2 precum: Micii detectivi si taina femeii in alb, Strop si balonas, Iubirea unei doamne, Lady Boss. De asemenea, TVR International a inceput luna aceasta difuzarea sezonului Romani fara Romanie.

Distribuie pe social media

By dvbnews