Postul de muzica VH1 Europe va deveni MTV 00s, fiind al treilea post detinut de MTV care se va transforma. Acest post este disponibil in majoritatea grilelor operatorilor de televiziune din Romania. Pe langa denumirea postului va fi schimbata sigla insa nu avem informatii daca vor exista si modificari de continut.

Reamintim ca in toamna anului trecut posturile MTV Rocks si VH1 Classic au fost redenumite MTV 80s si MTV 90s in toamna anului trecut. Acum, VH1 Europe va deveni MTV 00s, in spatele acestei decizii stand, probabil, brandul mult mai puternic MTV. Acest post de muzica difuzeaza in mare parte productii din anii 2000.

Modificarea va fi efectuata din 1 august 2021, anunta DTVNews.hu.
In ceea ce priveste grilele operatorilor de televiziune principali din tara, VH1 este disponibil in grilele de cablu Digi (RCS & RDS), Vodafone, Telekom si Orange (atat retea proprie cat si pe infrastructura Telekom) cat si la operatorii satelit Digi, Focus Sat si Orange. Postul nu mai este disponibil in grila Telekom DTH de la inceputul lui 2019.

Licenta audiovizuala a postului de muzica VH1 Europe este detinuta de ViacomCBS Networks EMEEA iar televiziunea emite din 1995 cu feed-uri separate pentru Regatul Unit si Germania. Din 1999, a emit in mai multe tari din Europa ca VH1 Export iar versiunea pan-europeana a fost lansata in 2001 prin unirea posturilor VH1 Export si VH1 Germania, rezultatul fiind separate de VH1 UK.
In Romania nu este transmisa varianta HD a postului VH1.

Alte canale asemanatoare detinute de aceeasi companie sunt MTV 80s, MTV 90s, MTV Hits, MTV Live HD sau Club MTV. Toate aceste posturi sunt disponibile si in Romania.

Distribuie pe social media

By dvbnews