Compania Warner Bros. Discovery va inchide la finele acestui an doua canale din portofoliul de posturi TV. Canalele din portofoliul Discovery care se vor inchide sunt Discovery Science si DTX.

Conform reprezentantilor companiei, o parte din continutul celor doua canale care se vor inchide va fi preluat de celelalte posturi din portofoliu. Inchiderea celor doua canale este o strategie a companiei de a-si optimiza continutul si portofoliul de posturi liniare din regiune. Posturile Discovery Science si DTX vor fi inchise in aproape toate zonele, adica vor fi retrase din regiunile: Europa Centrala si de Est, Sud-Estul Europei, Orientul Mijlociu, Turcia si Tarile Baltice.

Warner Bros. Discovery administreaza in Romania peste 20 de canale de nisa care acopera majoritatea categoriilor: documentare, sport, filme, gastronomie, amenajari, desene animate sau calatorii.

Discovery Science este o televiziune cu programe ce oferă răspunsuri la unele dintre cele mai interesante întrebări de știință și tehnologie și știință. Televiziunea prezintă cele mai importante proiecte tehnologice, dar și tendințe interesante în cercetare. De asemenea, prezintă cele mai recente implementări practice a noilor tehnologii, dar și descoperiri inovatoare. Unele emisiuni Discovery Science pot fi vizionate pe canalul principal Discovery. 

Discovery Turbo Xtra este un post de televiziune ce se adresează în principal bărbaților cu vârste cuprinse între 18 și 45 de ani, pasionați de sporturile cu motor și divertismentul extrem. Subiectele cheie ale DTX sunt mașinile rapide și diverse sporturi extreme, pline de adrenalină.

In 31 decembrie 2020 Discovery Inc. a inchis alte doua canale din portofoliul sau, este vorba de Fine Living Network si Discovery Showcase HD. Continutul posturilor Fine Living Network a fost preluat de Discovery Channel si TLC iar continutul Discovery Showcase a fost preluat de noul canal ce tocmai ce se lansase, HGTV. La cateva luni dupa ce s-au inchis primele doua canale, Fine Living Network si Discovery Showcase, a inceput marea fuziune dintre companiile Warner si Discovery Inc., din care a rezultat  actuala companie Warner Bros. Discovery.

Distribuie pe social media

By dvbnews