Sky Cinema 4K, prima televiziune din Italia dedicată în totalitate filmelor difuzate în 4K HDR, va fi lansată pe 28 ianuarie 2022. Sky Cinema 4K va fi disponibilă la pozitia EPG 313, adăugându-se celor 11 televiziuni Sky Cinema ale operatorului. Va fi disponibilă fără taxă suplimentară pentru toți clienții Sky Cinema cu Sky Q prin satelit și cu opțiunea HD sau Ultra HD

Sky Cinema 4K va oferi peste 120 de filme chiar de la lansare (desigur, și alte producții vor fi adăugate periodic), inclusiv Fast & Furious 9, Return to ‘Coccia di Morto’ Beach, The Father, The Amazing Spider-Man, The Croods 2: A New Age, Despicable Me 2, Men in Black, Ghostbusters și multe altele. Vor fi difuzate de asemenea o serie de titluri Sky Original. Toate filmele difuzate pe Sky Cinema 4K vor fi disponibile și la cerere pe Sky Q prin satelit conectat la internet.

Sky Italia S.r.l. este o platformă britanică de televiziune prin satelit care oferă în Italia servicii de tv cu plată sub brandul Sky. Serviciile TV cu plată de pe platforma prin satelit Sky Italia sunt criptate. Pe 29 noiembrie 2017, Sky a lansat Sky Q Platinum, un set-top box care permite vizionarea programelor în 4K HDR și utilizarea serviciului wireless multiscreen. Pe 2 iulie 2018, Sky a lansat Sky Q Black, un set-top box aproape identic cu Sky Q Platinum, care permite accesul la serviciile 4K HDR, dar nu wireless multiscreen.

.

Distribuie pe social media

By dvbnews