AMC Networks Central Europe ne-a anuntat că din 16 august AMC Romania va fi transmis prin feed separat. In grila pentru perioada 16 – 31 august au intervenit modificari orare. Anterior, in luna iulie, Consiliul pentru Radio și Televiziune din Cehia a acordat companiei AMC Networks Central Europe Ltd. o licență pentru programul de televiziune AMC ROMÂNIA prin satelit ( nu au fost precizate eventualele noi date de receptie prin satelit, revenim cu update cand le vom afla ).

amc_1AMC este una dintre mărcile cele mai populare şi cele mai premiate din lumea televiziunii. Oferă spectatorilor săi ceva mai profund, ceva mai variat, adică ceva mai mult. De aici s-a inspirat şi sloganul: „Something more”.
AMC este singurul canal din istoria televiziunii care a câştigat în patru ani consecutivi distincţia pentru cel mai bun serial dramatic, premiul Emmy. Serialele de producţie proprie cele mai celebrate includ serialul multiplu premiat Mad Men, Breaking Bad şi The Walking Dead. După America de Nord, începând cu noiembrie 2014 canalul poate fi vizionat şi în Europa Centrală şi de Est, inclusiv Romania. AMC se prezintă spectatorilor autohtoni cu două premiere exclusive, serialele de producţie proprie: Halt and Catch Fire – Fara CTRL şi The Divide – Pretul verdictului.

În luna iulie 2015, compania AMC Networks a anunţat schimbarea imaginii celei mai noi achiziţii – Chellomedia (care include MGM Channel) în “AMC Networks International”. Compania americană AMC Networks a achiziţionat de la grupul american de telecomunicaţii Liberty Global Inc. divizia de conţinut – Chellomedia -, pentru 750 de milioane de euro, la începutul anului.MGM

AMC Networks Inc. este o companie de divertisment din SUA, care deţine şi operează mai multe televiziuni, între care se numără AMC, IFC, Sundance Channel şi WE tv. De asemenea, compania deţine drepturile de difuzare pentru celebrele seriale “Mad Men”, “Breaking Bad” şi “The Walking Dead”.

Portofoliul său de televiziuni din România al Chello Central Europe include: Minimax, Megamax, Film Café, Sport1, SportM, TV Paprika, Fine Living, CBS Reality, JimJam, Extreme Sports Channel, Outdoor Channel, Food Network, MGM Channel şi Shorts TV. Televiziunile operate de compania Chello Central Europe sunt reprezentate în România de societatea Tematic Cable SRL (distribuţie) şi de Indoor Media Group (promovare), în condiţiile în care biroul din Bucureşti al Chello a fost închis pe 30 septembrie 2013.

Distribuie pe social media

By dvbnews

One thought on “AMC Romania va emite prin feed separat din 16 august 2016”
  1. Salut, uite ca am gasit aceasta pagina despre AMC Romania va emite prin feed separat din 16 august 2016.
    Pot spune ca pagina dvbnews.ro este printre cele mai utile pagini de pe web-ul romanesc.
    Mult succes in continuare.

Comments are closed.