Începând de astzăzi, Romtelecom introduce în grila sa TV, AXN Spin, cel mai nou canal TV din portofoliul Sony Pictures Television Networks.

 AXN_Spin_-_Logo

Având ca public țintă adolescenții și tinerii, AXN Spin va fi disponibil în toate pachetele de bază de pe platformele TV ale Romtelecom. Alte trei canale din familia AXN (AXN, AXN Crime, AXN Sci-Fi) sunt disponibile în grila Romtelecom, în diferite
pachete de bază.

România este a doua țară din Europa Centrală în care canalul este difuzat, după Polonia, unde a fost lansat în ianuarie 2012.

Despre AXN Spin

AXN Spin furnizează programe de divertisment aducând seriale de top din Statele Unite: Un vârcolac adolescent, Victorie cu orice preț, Renegata, 90210, seriale anime cunoscute precum Naruto sau Dragonball Kai, muzică, filme și evenimente speciale.

AXN Spin este dedicat în special tinerilor cu varsta cuprinsa intre 13 și 25 de ani si difuzeaza seriale precum “Numb3rs”, “Un vârcolac adolescent”, “Regele Tocilarilor”, “Falco”, “De la apusul la răsăritul soarelui”, “Hannibal”, dar si seriale documentare (de exemplu “Ani de răscruce”) sau reality show-uri, cum ar fi “David Blaine: Realitate sau magie”. AXN Spin este parte a grupului AXN, o rețea de televiziune deținută de Sony Pictures Entertainment, prezentă în mai multe regiuni din lume, printre care Europa, Japonia, Asia și America Latină. https://hdsatelit.blogspot.ro/2015/06/axn-spin-in-grila-de-tv-cablu-digital.html

Distribuie pe social media

By dvbnews