High View, o companie media independentă din Munchen, a extins parteneriatul cu SES printr-un contract multianual pentru capacitate de satelit pe termen lung. Deluxe Music, postul TV pe care îl deţine, va continua să fie transmis pe sateliţii SES în calitate SD şi HD de la poziţia orbitală ASTRA 19,20 Est.

Prin acest contract multianual, publicul va continua să se bucure de programele Deluxe Music „free-to-air”, în calitate SD şi HD. Postul Deluxe Music poate fi recepţionat gratuit şi din România, cu ajutorul unei antene de satelit orientată către poziţia orbitală ASTRA 19,2o Est. Această poziţie oferă acces la 450 de canale gratuite, ce pot fi recepţionate inclusiv din România.

Sateliţii SES de la 19,2o Est transmite semnal TV către 118 milioane de gospodării Europa şi 885 de posturi TV. În România, 0,74 milioane de gospodării recepţionează semnal TV de la poziţia 19,2o Est a SES (potrivit studiului Satellite Monitor 2020).

„Acordul multianual cu High View pentru distribuţia Delux Music arată cât de importantă este acoperirea sateliţilor pentru radiodifuzori, în a-şi maximiza valoarea conţinutului către o audienţă vastă. Muzica este un gen TV esenţial care a oferit divertismentul atât de necesar în anul care a trecut”, a declarar Christoph Mühleib, Managing Director al ASTRA Deutschland GmbH, parte a SES.

„Obiectivul nostru este să oferim o experienţă muzicală extraordinară telespectatorilor noştri, astfel că suntem încântaţi că postul Deluxe Music va continua să ajungă la o audienţă cât mai mare, la calitate SD şi HD. Deluxe Music oferă spectatorilor divertisment muzical de calitate pentru orice ocazie. Satelitul joacă un rol central în strategia noastră de distribuţie şi aş vrea să mulţumesc SES pentru că este partenerul nostru de încredere pe termen lung”, a adăugat  Alexander Trauttmansdorff, Managing Director High View.

Distribuie pe social media

By dvbnews