Mihai Traistariu intentioneaza lansarea unei televiziuni, numele noului post va fi MNTI TV iar dosarul a fost deja depus la CNA, conform declaratiilor date de Mihai Traistariu publicatiei Click.

Acest subiect nu figureaza pe ordinea de zi a sedintei CNA de joi, 13 mai 2021 insa e posibil sa se discute in cadrul uneia dintre viitoarele sedinte (urmatoarea sedinta CNA va fi sustinuta marti, 18 mai).

Mihai Traistariu doreste lansarea televiziunii MNTI TV in toamna acestui an, in situatia in care totul va decurge cum trebuie. Au fost achizitionate inclusiv domeniile web necesare site-urilor. Scoala de muzica detinuta de artistul roman are deja site web, ementi.ro.

MNTI TV va fi, cel mai probabil, o televiziune generalista care va difuza atat stiri, concursuri de talente si multe altele. Mihai Traistariu detine in Constanta o scoala de muzica numita eMenTI Star Academy (denumire de unde a fost inspirat si numele postului TV) pentru copii de minim 5 ani.

Vestea noului post de televiziune vine la cateva luni de cand artistul roman a mentionat ca este foarte afectat de pandemie, nemaiavand concerte si fiind nevoit sa vanda un teren mostenit. Totusi, acesta inca are cateva imobile pe care le inchiriaza.

Mihai Traistariu este un cantaret din Romania, component al fostei trupe muzicale Valahia, formatie care a existat pana in 2004 si care i-a avut ca membri fondatori pe Costi Ionita si Dorin Topala. Mihai Traistariu a vandut peste 2 milioane de albume si a castigat de trei ori titlul pentru cea mai buna voce din Romania. A avut concerte in 29 de tari iar in 2006 a participat la Eurovision cu piesa Tornero.

Vom actualiza acest articol pe masura ce vom avea informatii noi despre licenta audiovizuala a postului MNTI TV, despre data lansarii si continutul pe care il vom putea vedea la TV, in situatia in care va fi acordata licenta audiovizuala.

Distribuie pe social media

By dvbnews