Noul post de televiziune va înlocui TNT în cadrul unui amplu proces de rebranding la nivel european, spun oficialii WarnerMedia.

Aceştia au explicat şi decizia de rebranding:

„Warner TV se poziţionează astfel ca parte din unul dintre cele mai cunoscute branduri media din lume, Warner Bros.

Utilizarea numelui Warner Bros., care este reprezentativ pentru povestea sa unică, pentru conţinutul său de calitate îndrăgit la nivel mondial şi pentru storytelling-ul remarcabil, va duce, de asemenea, la o creştere a gradului de conştientizare a mărcii”, conform unui anunţ de presă. 

Brandul Warner TV a fost deja introdus în Franţa, iar posturile TNT vor fi redenumite treptat şi în celelalte teritorii europene unde TNT este prezent.

Hannes Heyelmann (head of programming europa, Orientul Mijlociu şi Africa la WarnerMedia) spune:

„Din această toamnă TNT va deveni Warner TV. România şi Polonia sunt pieţe importante pentru noi şi întrucât Warner Bros. este un brand faimos şi îndrăgit, credem cu tărie că Warner TV va oferi fanilor noştri din aceste teritorii o experienţă completă prin filmele apreciate şi serii de succes”, spune acesta. 

Oficialii companiei anunţă „conţinut premium, blockbustere şi seriale”. 

TNT a înlocuit TCM în 2015

Postul TNT  a fost lansat în anul 2015, în România. cand a înlocuit postul TCM. Canalul TNT emite în format HD şi oferă un mix de filme şi premiere pe piaţa locală.

Distribuie pe social media

By dvbnews