Postul de muzica Disco Mix HD va intra in grila Digi (RCS & RDS), in cursul zilei de astazi au fost efectuate teste, postul fiind disponibil ascuns (la cautarea grilei cu optiunea Alti operatori, in cazul in care nu se foloseste receptor Digi) in cateva judete din tara.

Pana in prezent, am primit confirmari din judetele Brasov, Timis (frecventa 306 MHz), Maramures (506 MHz), Alba sau Bihor. Postul nu a fost introdus inca oficial in grila insa, avand in vedere ca se fac teste, pana la finalul saptamanii ar trebui sa fie disponibil corespunzator, fara a mai fi ascuns. Nu stim inca daca va fi disponibil in toata tara sau doar in zonele cu grila maghiara.

Disco Mix HD a intrat recent si in grilele Orange Romania si Orange Romania Communications, singurul operator principal la care nu a fost introdus in grila fiind Vodafone. In urma unei discutii cu operatorul, reprezentantii postului au anuntat ca pe 20 aprilie va fi disponibil si la Vodafone insa nu a intrat inca in grila.

Licenta audiovizuala Disco Mix este detinuta de BestMix Media, licenta a fost oferita pe 16 martie 2022 iar postul a inceput emisia in aprilie 2022, intrand in grila iNES. Difuzeaza muzica disco si hiturile anilor ’70, ’80 si ’90.
Pe 1 mai 2023 va fi lansat si postul de radio Disco Mix. BestMix Media detine cateva licente audiovizuale, printre care si pentru un alt post de muzica, Party Mix.

Distribuie pe social media

By dvbnews