In cursul zilei de ieri a fost aprobata solicitarea venita din partea Medika Broadcast Channel SRL pentru modificarea actionariatului societatii, modificarea sediului social dar si pentru modificarea formatului de difuzare din SD in SD si HD (fara inscriere in denumire).

Licenta audiovizuala Medika TV a fost preluata in toamna anului 2021 de catre Diplomatic Digital SRL (detinuta de Clever Media Network) iar acum este preluata direct de societatea Clever Media Network (la care sunt actionari Tomsa Adrian – 90% si Nicoara Maria – 10%).

Adresa sediului social se schimba din Buzau, Str. Ion Baiesu in Bucuresti, Bd. Nicolae Balcescu, Nr. 17A.

Reprezentantul grupului Clever, Orlando Nicoara, a declarat in sedinta CNA ca tematica postului va ramane medicala iar din mai va fi introdus continut nou in grila.

Reprezentantii CNA au atras atentia ca licenta Medika TV a fost obtinuta foarte greu deoarece au existat ingrijorari pe partea de zona de suplimente, medicamente si promovare de acte medicale insa reprezentantii postului s-au descurcat in acest sens.
Nu au fost mentionate informatii privind data de la care va incepe emisia in format HD. Solicitarea a fost aprobata in unanimitate.

Medika TV a fost lansat in toamna anului 2018, postul fiind detinut in acea perioada de Vlad Pufu, fost director adjunct B1 TV, care a devenit ulterior senator PNL. Postul se afla pe pozitia 34 in lista must carry 2023 si este disponibil in grilele operatorilor principali de cablu: Digi, Vodafone, Orange Romania si Orange Romania Communications.

Distribuie pe social media

By dvbnews