Focus Sat a lansat doua pachete de televiziune exclusiv online: cu PLAY TV și PLAY TV EXTRA Online poți viziona 50, respectiv 76 canale tv live (la prețul de 32 lei lunar, respectiv 63 lei lunar), fără să fie necesar sa utilizezi o antenă de satelit. 

Este suficient un smartcard Focus Sat și aplicația Focus Sat: operatorul afirmă ca serviciul este compatibil cu dispozitivele Android, iOS sau cu unele televizoare smart. De asemenea, poți sa vizionezi nu doar în direct, ci și să înregistrezi și vezi ulterior când dorești, daca ai pachetul Play Tv Extra (maxim 250 ore de înregistrări).
Poți vedea canalele online din pachetul ales pe toate dispozitivele, până la 3 în același timp. Urmărește pe telefon, laptop, tabletă sau doar la televizor. Poți accesa contul tău oriunde ai acces la Internet în România și în toate țările UE.

Telefon sau tabletă
După înregistrare, descarcă aplicația Live TV via App Store (pentru iOS) sau Google Play Store (pentru Android).
Smart TV
Descarcă aplicația Focus Sat Live TV de pe televizorul tău compatibil pentru a o urmări pe un ecran mare. Nu ai smart TV? Poți face streaming prin Google Chromecast sau Apple AirPlay.
Laptop sau PC
Deschide browserul de Internet și mergi în platforma aplicației Focus Sat pentru a te bucura de emisiunile preferate.

Informații diverse

Dacă ești deja client Focus Sat cu subscripție activă Familia și Mozaic Plus, ai acces gratuit la versiunea aplicației Focus Sat care include 50 de canale. În cazul în care dorești să vizionezi pachetele Play TV dedicate este necesar să le achiziționezi separat.
Cu Play TV și Play TV Extra ai acces în direct la toate programele TV de pe canalele incluse în pachetul pe care l-ai ales. Urmărește-le în direct sau înapoi până la 7 zile cu funcția Restart și Replay în toate țările UE și pe maxim 3 dispozitive în același timp. În plus, te poți bucura de o gamă largă de documentare la cerere incluse în NG+.
Plătești online în avans unul dintre pachetele Play TV sau Play TV Extra pe care le găsești pe site-ul Focus Sat în secțiunea Pachete. Plata se face după logare în contul de utilizator prin debit direct cu card bancar. Poți alege plata recurentă sau Pay-by-Click, sau salva datele bancare pentru o plată ulterioară mai simplă.
Imediat după confirmarea plății efectuate prin card bancar seria de smartcard se asociază automat cu emailul tău. Te poți loga în contul tău folosind aceste informații pentru a viziona pe loc pachetele alese.
Seria de smartcard pe care o utilizezi deja nu este compatibilă cu pachetele Play TV, de aceea vei primi gratuit un smartcard dedicat în momentul în care comanzi Play TV sau Play TV Extra.
Acest serviciu este fără contract. Pachetul tău poate fi anulat în orice moment din prima lună. După această lună, Focus Sat atenționează ca trebuie să ai în vedere o lună de preaviz.
Ai dreptul de anulare timp de 14 zile? Nu. Dacă îți activezi contul, dreptul de retragere se anulează. Poți viziona pe televizor din acel moment posturile de televiziune online.
Cum îmi pot anula abonamentul? Suni la 021 406 7220 (tarif local). Reprezentanții Focus Sat sunt disponibili de luni până vineri între orele 8 și 21 p.m. Trebuie să iei în considerare perioada de preaviz de o lună.

Distribuie pe social media

By dvbnews