Televiziunile Rock Tv si Magic Tv, recent lansate de Antenna Group din Grecia, au fost incluse in grila de televiziune prin cablu a operatorului UPC România. Rock Tv este în grilă pe pozitia 613, iar Magic Tv pe pozitia 614. Ambele televiziuni muzicale sunt transmise la UPC în rezolutie SD ( Standard Definition).

magic-tv-1

Până acum Rock Tv si Magic Tv au mai fost incluse și în grilele INES ( IPTV ) si Seenow ( online ), dar este pentru prima dată cand cele două noi posturi tv intră în grila de televiziune prin cablu a unui operator. Deocamdata e confirmata receptia doar in pachetul Maxim.

rocktv

SC KISS TV MUSIC SRL a trimis Consiliului National al Audiovizualului o solicitare cu privire la modificarea acţionariatului, dar si pentru difuzarea programelor Kiss TV, Magic TV şi Rock TV şi în rezoluție HD.

Kiss TV, la fel ca si celelalte noi posturi Magic Tv si Rock Tv, este o televiziune de muzică deținută de Antenna Group. Kiss Tv a inceput să emită in toamna anului 2006 în rezolutie SD. Solicitarea se afla pe ordinea de zi a sedintei publice a Consiliului National al Audiovizualului din 13 septembrie 2016,

Distribuie pe social media

By dvbnews