Televiziunea de documentare DOQ din portofoliul Tematic Media Group a intrat de astăzi în grila digitală a celui mai mare operator de cablu din România, RCS-RDS, iar de luni, 2 iulie, va fi lansată și în grila DTH a aceluiași operator, anunța televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit.

Televiziunea DOQ este prezentă și în grilele operatorilor AKTA-DCS, Focus Sat, Orange și UPC, precum și în mulți alți operatori de cablu mai mici de pe teritoriul României.

Televiziunea DOQ este deja lansată cu localizare 100% în limba maghiară și cehă în grilele celor mai importanți jucători de pe piața de cablu din Ungaria, Cehia și Slovacia, numărul de abonați ai televiziunii depășind deja 6 milioane în regiunea Europei Centrale și de Est.

DOQ TV este un post TV documentar care prezintă întâmplări fascinante despre lume, de la cele mai importante bătălii ale istoriei, la știință și tehnologie, de la mistere până la religie.

Televiziunea DOQ își împrospătează lunar grila cu emisiuni și programe internaționale de success.

DOQ TV emite 24 ore în patru limbi (română, maghiară, cehă, engleză) și două variante, SD și HD. Încă de la relansarea oficială din 2015, canalul DOQ își întărește constant poziția pe piața televiziunilor prin satelit în toate cele patru țări unde emite (România, Ungaria, Cehia, Slovacia).

Tematic Media Group este unul dintre cei mai importanți agenți de distribuție media independenți din Europa Centrală și de Est, având în portofoliul său peste 40 de canale TV, distribuite în România, Ungaria, Bulgaria, Cehia și Slovacia.

Printre cele mai importante grupuri media distribuite de TMG se numără AMC Networks (ChelloMedia), A+E Networks și Viacom. Pe lângă grupurile media internaționale, TMG include și canalele proprii The Fishing& Hunting Channel, DOQ, Slager TV (doar în limba maghiară), Szekely TV (doar în limba maghiară, local), Super One.

Distribuie pe social media

By dvbnews