UPC România a introdus in grila de canale prin cablu, pe poziția 59, televiziunea Food Network, pe pozitia 194 canalul Taraf HD, pe pozitia 811 televiziunea Agro TV, iar în Panonia, pe pozitia 798, Sláger TV.

post-478211-0-17844000-1414902343Televizunea Food Network a fost lansată la UPC România, datorită unui acord recent între proprietarul canalului ( Scripps Networks UK si EMEA ) si Liberty Global ( proprietarul UPC Romania ). Food Network este acum disponibil pe canalul 59, ca parte a pachetului Maxim a operatorului UPC România, in acelasi timp cu lansarea unor noi productii, cum ar fi “Trisha’s Southern Kitchen” sau “Australian Food Adventures”. “Scripps Networks UK și EMEA continuă să se extindă internațional si suntem încântați că UPC România oferă în prezent portofoliul nostru complet, asigurand telespectatorilor posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de conținut de clasă mondială.

România este acum una dintre cele 130 de țări in care sunt distribuite toate canalele Scripps Networks, iar altele vor sosi in viitor”, a declarat Phillip Luff, Managing Director la Scripps Networks UK & EMEA. Lansarea la UPC urmeaza lansarii recente a Food Network pe platforma DTH satelit si Food Network HD pe platforma IPTV a Telekom România.

Distribuie pe social media

By dvbnews