Reprezentantii televiziunii Party Mix au anuntat ca vor inchide streamul SD, urmand ca televiziunea sa emita doar in format HD. Licenta audiovizuala este si 4k insa nu a inceput inca sa emita in acest format.

Streamul Party Mix SD a fost inchis de la 1 martie 2022. In prezent, televiziunea se afla in grilele celor mai mari operatori de televiziune prin cablu dupa cum urmeaza:

  • – INES: – canal 233, format HD
  • – NEXT GEN (digital) – canal 210 sau 1010, format SD, este necesar scan.
  • – VODAFONE (UPC): status = Canal 662 (digital), este ncesar scan.
  • – TELEKOM: status = Canal 478 (digital), este ncesar scan.
  • – ORANGE: status = Canal 726 sau 723 (digital), este ncesar scan.
  • – RCS-RDS: status = Canalul este introdus in reteaua națională (București 546 MHz), este ncesar scan.
  • – INTERLAN = se gaseste in oferta organizatiei

Asadar, dintre operatorii principali, doar Orange are deja in grila Party Mix HD, ceea ce va insemna ca restul operatorilor vor trebui sa introduca Party Mix HD in grila. Totusi, nu este exclus sa se faca downscale in SD, chiar daca exista Party Mix HD in grila (asa cum Digi a procedat pentru alte posturi).

In ceea ce priveste operatori mai mici, Party Mix HD se poate receptiona deja in grilele NextGen (din octombrie 2021) si iNES IPTV (din decembrie 2019).

Party Mix este in lista must carry a anului 2022 pe pozitia 18, intre Nasul TV (pozitia 17) si Alfa & Omega TV (pozitia 19).
Televiziunea difuzeaza muzica de petrecere, a primit licenta audiovizuala in noiembrie 2019 si a inceput emisia luna urmatoare. Este disponibila si online in aplicatia Diaspora TV.

Licenta postului Party Mix este detinuta de Best MixMedia, companie care detine si licentele audiovizuale pentru serviciile de programe Bucuresti TV, VP TV, Shop on TV, 24 Mix Teleshop si Travel Mix.

Reamintim ca reprezentantii Best MixMedia au renuntat la streamul SD si pentru televiziunea Travel Mix in octombrie 2021, licenta postului ramanand cu format HD/4k/8k.

Distribuie pe social media

By dvbnews