Postul de radio Romantic FM este disponibil de ieri abonatilor de televiziune digitala prin cablu Digi, momentan este disponibil doar in cazul scanarii programelor cu Alti operatori, urmand sa fie introdus oficial in grila RCS & RDS in curand. Asadar, in unele zone e posibil sa nu poata fi receptionat inca de abonatii Digi iar in alte zone se poate receptiona doar scanand grila cu Alti Operatori, nu cu Digi.

Un exemplu este judetul Dambovita unde Romantic FM se poate receptiona pe frecventa 498 MHz.

Avand sloganul Muzica, nu zgomot, Radio Romantic se poate asculta si online pe site-ul oficial iar in FM este disponibil pe urmatoarele frecvente:

  • Bucuresti 101.9
  • Bacau 98.6
  • Iasi 98.0

Pe DTH, Romantic FM este disponibil pe satelitul Eutelsat 16A, frecventa 11.131 MHz, DVB-S2, symbol rate 16.

Romantic FM difuzeaza muzica romantica, blues-uri, muzica veche sau latino, piese ale unor artisti cunoscuti precum Oscar Benton, Julio Iglesias, Lionel Richie, Patrick Swayze, Patricia Kaas, Sarah Connor, ABBA si multi altii.

Radio Romantic FM in grila Digi cablu

Postul Radio Romantic FM a fost lansat in 1994 si este detinut de grupul Intact Media, acestia avand in portofoliu alte doua posturi de radio: Radio ZU si 3FM, acesta din urma fiind cel mai nou, lansat in noiembrie 2020. Romantic FM este unul dintre cele mai vechi posturi de radio iar Radio ZU este lider absolut de audienta, avand peste 1.7 milioane de ascultatori pe zi.

In grila de cablu Digi sunt disponibile si alte posturi de radio dupa cum urmeaza: Kiss FM, Europa FM, Virgin Radio, Radio ZU, Radio Maria, Pro FM, Digi FM, Dance FM, Radio Sport Total, Radio Romania Actualitati, Chill FM, Radio Impuls, Radio Guerrilla, Radio Smart si Realitatea FM.

Reamintim ca ultimul post de radio introdus in grila digitala de cablu RCS & RDS a fost Realitatea FM la inceputul lunii iulie 2020.

Distribuie pe social media

By dvbnews