Incepand de astazi, programul Digi 4k a fost criptat nemaiputand fi receptionat la liber, ci doar de catre abonatii la televiziunea RCS – RDS (Digi) care au optat pentru extraoptiunea Digi 4k. Pana astazi, toti abonatii care aveau televizoare 4k puteau receptiona postul Digi 4k, inclusiv abonatii Digi care beneficiau doar de televiziune analogica.

Extraoptiunea Digi 4k include doar programul Digi 4k si costa 5 lei pe luna. In plus, pentru a putea receptiona postul Digi 4k, primul program de televiziune 4k romanesc, avem nevoie de un televizor care 4k. Cu cateva zile inainte de criptarea programului Digi 4k, abonatii Digi au primit urmatorul mesaj prin care se promova acest program, mesajul fiind urmatorul „Pasiunea ta la rezolutie Ultra HD, exclusiv la Digi 4K! Traieste senzatii ca in mijlocul terenului de fotbal si urmareste meciuri din UEFA Champions League, UEFA Europa League, La Liga, Bundesliga si Formula 1”.

Digi 4k a fost criptat

Reamintim ca programul Digi 4k nu functioneaza prin decodoarele oferite de catre Digi, acestea nefiind capabile sa decodeze programul 4k de la Digi. Avand un decodor sau un televizor care nu este 4k cel mai probabil vom avea sunet pe programul Digi 4k insa nu vom avea imagine. Daca nu receptionam programul Digi 4k desi avem extraoptiunea necesara si un televizor 4k, atunci trebuie sa incercam o revenire la setarile din fabrica iar la operator trebuie sa selectam Digi. In plus, unii abonati reclamau ca nu functiona programul Digi 4k avand activata optiunea HDR, urmand ca dupa dezactivare optiunea sa fie functionala.

Digi 4k a fost criptat

Digi 4k, primul program de televiziune 4k romanesc, difuzeaza transmisiuni 4k din Bundesliga, La Liga, Ligue 1, UEFA Champions League, UEFA Europa League. De asemenea, putem viziona documentare de tematici diferite, curse din Formula 1 si videoclipuri muzicale.

Distribuie pe social media

By dvbnews