RCS & RDS a introdus ieri in grila digitala regionala televiziunea Valea Prahovei TV (VP-TV) in judetul Brasov. De asemenea, Tezaur TV au fost introdus tot ieri in grila digitala din judetul Bihor (acest program era deja disponibil in grila digitala a judetului Arad de la finalul lunii iunie 2021).

Valea Prahovei TV a fost introdus in judetul Brasov in grila digitala pe pozitia 122, frecventa 426 MHz.

Licenta audiovizuala a postului Valea Prahovei TV este detinuta de Best MixMedia SRL, zona de difuzare este regionala (judetele Prahova si Brasov) iar profilul este generalist. Emisiunile difuzate de VP-TV acopera diverse domenii precum economie, politica, sanatate, invatamant, cultura, sport si turism.

Acest post a difuzat de-a lungul timpului emisiuni precum La ceas de seara, Dincolo de cuvinte, Povesti nespuse, Duminica la mall, Momentul adevarului, Prim plan, Saptamana de business, STIL, Studio electoral, Super Star, Subiectul zilei, Universul medical si altele.

Valea Prahovei TV in grila digitala regionala Digi
Best MixMedia detine si alte licente audiovizuale pentru urmatoarele servicii de comunicatii: Shop on TV, Party Mix, 24 Mix Teleshop, Travel Mix si Bucuresti TV.

In cursul sedintei CNA de marti, Digi a solicitat aviz de retransmisie a postului de manele Balcanic Music TV. Se pare ca televiziunea de muzica va fi introdusa in grila digitala nationala. Exista zvonuri privind introducerea postului intr-o extraoptiune care ar costa 1 sau 2 lei pe luna insa nu exista o confirmare in acest sens. Vom anunta la momentul potrivit in momentul in care se va concretiza adaugarea in grila. Postul emite online inca din februarie 2021.

Distribuie pe social media

By dvbnews