Televiziunea Profit News HD a fost introdusa astazi in grila digitala de cablu Digi (RCS & RDS) inlocuind varianta SD pe aceeasi pozitie (119, poate sa difere in unele zone). Postul ar trebui sa fie disponibil fara rescanarea listei de programe, avand in vedere ca a inlocuit varianta SD.

Asa cum se procedeaza de obicei in reteaua Digi, este posibil ca Profit News HD sa nu fie disponibil inca la nivel national ci doar in unele zone insa in perioada urmatoare ar trebui sa se vada in format HD in toata tara. Momentan avem confirmari doar din anumite judete.

Profit News este o televiziune cu profil economic (stiri si informatii) ce s-a numit Profit.ro pana pe 14 mai 2021, atunci fiind modificate denumirea si sigla. Are zona de difuzare nationala iar licenta audiovizuala este detinuta de Clever Media Network, companie controlata de Adrian Tomsa.

Digi este primul operator mare de telecomunicatii care introduce varianta HD a postului Profit News, in grilele digitale de cablu Vodafone, Orange si Telekom este disponibil doar in format SD. Pe satelit, Profit News este disponibil doar in reteaua Orange in format SD. Profit News nu este disponibil in reteaua Digi DTH.

Profit News difuzeaza emisiuni precum Back in business, Decizii la varf, Inside Profit, Dialoguri de valoare, Feel the markets, Profil de companie sau Antreprenor de Romania.

Grupul Clever Media detine direct sau indirect si alte licente audiovizuale pentru urmatoarele programe: Prima TV, Look Sport, Look Sport+, Look Sport 2, Look Sport 3, Look 4k, Agro TV, Cinemaraton, ComedyEst si Medika TV (acesta din urma fiind ultimul post adaugat in portofoliul Clever Media). Grupul a detinut si licenta postului CineEst pana recent insa a fost solicitata retragerea acesteia.

Distribuie pe social media

By dvbnews