Digi (RCS & RDS) a introdus in grila digitala de cablu televiziunea Hora TV in format HD, pana in prezent fiind disponibila doar in format SD.

Hora TV HD este disponibil si in grila Digi DTH

Pana la momentul publicarii acestui articol, am obtinut confirmari privind introducerea postului Hora TV HD in grila in judetele Brasov, Timis, Gorj, Iasi, Valcea, Teleorman, Dambovita si Neamt, daca inca nu receptionati programul in anumite zone, modificarea ar trebui sa se faca in perioada urmatoare la nivel national.

Hora TV HD a inlocuit varianta SD, astfel incat ar trebui sa il aveti pe aceeasi pozitie / frecventa, fara sa fie nevoie sa rescanati programele. In majoritatea zonelor, postul este disponibil in lista de programe pe pozitia 114.

Hora TV este disponibil doar in grila Digi, atat pe cablu digital cat si pe satelit (DTH) insa nu avem inca informatii daca modificarea s-a facut si pe DTH. Avand in vedere ca postul este detinut jumatate de grupul Digi, probabil nu il vom vedea nici in viitor in grilele altor operatori de cablu sau satelit.

Hora TV difuzeaza muzica populara si emisiuni traditionale sub sloganul Nu-ti uita traditia!. Printre emisiunile difuzate putem enumera Buna dimineata lume, Cetera si horile, Pe drumul cantecului, Zestrea satului, Dar din dar, Cantecul si voia buna sau La poarta cantecului.

Licenta audiovizuala a postului de muzica este detinuta de Profimusic SRL, companie a caror actionari sunt Vasile Coca (50%, fondatorul televiziunii) si RCS & RDS (50%, singurul operator care are in grila Hora TV).

Reamintim ca Digi a introdus luna trecuta in grila digitala de cablu Travel Mix HD si Profit News HD in locul versiunilor SD.

Distribuie pe social media

By dvbnews